CKJ skal vinde flere af de store opgaver!

Carsten Jensen, adm. direktør, CKJ Steel A/S:

”Med afsæt i et ambitiøst målbart mål er vores potentiale som ledere og organisation blevet boostet. Vores stærke position på markedet bliver fastholdt. På en konkret og enkel facon har STRATEGOS påvirket flere områder af vores organisation, og der er blevet udviklet en stærk drivkraft og et stærkt ejerskab hos alle involverede nøglespillere. Som team står vi langt stærkere til at vinde flere store opgaver.”

Udfordringen: Skærpede konkurrencekrav

Gennem de sidste 20 år har CKJ Steel udviklet sig til at være en stærk spiller på markedet for tanke og rørsystemer til procesanlæg til bl.a. medico-, biotek- og fødevarevirksomheder.

Konkurrencekravene er blevet skærpet. CKJ Steel er derfor blevet udfordret på at vinde de større opgaver. Således var der behov for at finde nye løsninger på, hvordan CKJ kan vinde kampen over de nuværende og fremtidige skærpede konkurrencekrav.

Løsningen: Vinde flere større opgaver

En ny ledergruppe er etableret som det første. For at CKJ kunne fastholde sin position blev det besluttet, at CKJ skal styrke handle- og konkurrencekraften ved at tildele de vigtigste nøglespillere en stærkere ledelsesrolle.

Et præcist antal større opgaver, der skal vindes indenfor 12 måneder, er blevet fastsat af den nye ledergruppe, direktionen og bestyrelsen.

Ledergruppens styrker og svagheder er identificeret, så begge dele enten styrkes eller nedtones bedst muligt. STRATEGOS har udviklet konkrete værktøjer, som gør, at ledergruppens beslutninger ikke afspores.

Involvering af hele organisationen er et vigtigt værktøj. Alle de prioriterede indsatsområder samt konkrete aktiviteter er synliggjort, så alle medarbejdere kan følge med i fremdriften. Denne synlighed skaber fælles ejerskab. Formål, mål, prioriteringer, fremdriftstavle og mødestrukturer har en position, så fremdriften kan følges hver dag.

Værktøjskassen til CKJ er skræddersyet til at fastholde en konstant fremdrift i en travl hverdag. Værktøjskassen hjælper både i forhold til beslutningsprocesserne, samt hvordan ledergruppen kan overvinde ”hvirvelvinden”, der hver dag forsøger at spænde ben for, at de daglige aktiviteter ikke bliver gennemført.

Resultatet: Bedre gearet til at vinde

CKJ Steel er som virksomhed blevet mere professionel i sin tilgang til markedet, og dermed også mere professionel til at vinde flere store opgaver.

De afgørende salgs- og produktionsprocesser, der sikrer, at de større opgaver bliver vundet, er i høj grad blevet forbedret og styrket.

Den ny etablerede ledergruppe tager langt større ansvar, hvilket medfører en stærkere handlekraft generelt CKJ. Der sker fordi ledergruppen nu har tydelige fælles mål. Der er fuld gennemsigtighed i forhold, hvordan de vigtigste indsatser eksekveres. Og CKJ har fået konkrete værktøjer, der sikrer en konstant fremdrift på trods af den daglige “hvirvelvind” modarbejder.

Overordnet er resultatet en fast kadence af fremdrift, der medfører en langt hurtigere eksekvering.  CKJ står langt stærkere til at vinde de større opgaver i fremtiden.

Kort om CKJ Steel A/S

CKJ Steel er en af markedets førende leverandører af tanke og rørsystemer til procesanlæg til blandt andet medico-, biotek-, fødevare-, offshore-, energi- og industrivirksomheder. I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2016 modtog CKJ Steel Årets Regionale Temapris 2016 på Sjælland for kundefokusering. Fundamentet for CKJ Steels succes er de dygtigste medarbejdere, løbende efteruddannelse og et princip om den højeste kvalitet arbejdet.

Klik her for at læse mere om CKJ Steel