Omfattende empirisk forskning i praksis

STRATEGOS og CBS har siden 2005 gennemført omfattende empirisk forskning i praksis for strategirealisering. Vi har gennem et samarbejde med godt 100 virksomheder besvaret spørgsmålet:

Hvorfor lykkes virksomheder ikke med at realisere deres strategier?

Vores forskning i strategirealisering har fra starten været rettet mod praksis i hverdagen. Det har skabt en unik forståelse af de organisatoriske dynamikker og forudsætninger, der ofte afgør skæbnen for en strategi.

Fra ’hvorfor’ til ’hvordan’
Forskning gør det muligt for STRATEGOS at rådgive på baggrund af empirisk viden om effekter fremfor mavefornemmelser og det, som man plejer at gøre. Vores viden om ’hvorfor’ det går galt med realiseringen har vi indarbejdet i vores konsulentløsninger, der giver svaret på ’hvordan’ man lykkes med at realisere strategierne.

Læs om, hvordan STRATEGOS og CBS bygger videre på forskningen – nu med fokus på offentlige organisationer.

Med udgangspunkt i resultaterne fra forskningen har Mark Holst-Mikkelsen fra STRATEGOS og Flemming Poulfelt fra CBS skrevet bogen Strategi med mening. Den er blevet kaldt ”en irriterende god bog om strategisk lederskab”.

Bogen tager hånd om den problemstilling, at virksomheder investerer masser af tid, energi og ressourcer på at udvikle og implementere nye strategier – uden nødvendigvis at nå den fulde effekt.

Bogen er spækket med dokumenteret viden, gode eksempler og praktiske ledererfaringer, der giver en præcis forståelse for danske virksomheders udfordringer med at udvikle og implementere strategier.

Læs anmeldelser af bogen her:

Berlingske Tidende
Dansk Kommunikationsforening